Geçtiğimiz yıl pandemi koşullarına bağlı olarak mezuniyet töreni düzenlenemeyen Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi 2020 mezunları için 17 Eylül 2020 Cuma günü saat:12.00’de Üniversitemiz bahçesinde tören düzenlendi.

İçinde bulunduğumuz pandemi koşullarında gereken tüm önlemler alınarak ve sosyal mesafe kurallarına uyularak düzenlenen törende, Endüstri Mühendisliği bölüm birincisi Öykü Naz Güllü, 2020 yılı mezunları adına bir konuşma yaptı. Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülçin Büyüközkan Feyzioğlu tarafından mezunlara hitaben yapılan konuşmanın ardından mezunlarımız sahneye çıkarak akademik personelimizle fotoğraf çektirdiler.

Mühendislik ve Teknoloji İletişim Fakültesi 2020 yılı mezunlarımızı tebrik ediyor, bundan sonraki yaşamlarında başarılarının devamını diliyoruz.

04 001 002-b